Festival 39Graden

Mees Walter en Anoek Oostermeijer

Our life in color
DatumTijdLocatie
zondag 9 februari15:00Dansstudio

Makers Anoek en Mees kwamen erachter dat zij, net als iedereen die ze kennen, nooit een seksuele voorlichting hebben gekregen die hen goed heeft voorbereid op de praktijk. Daaruit ontstond het idee voor een voorstelling over seksuele diversiteit. Of beter gezegd: een complete seksuele voorlichting.

We hebben meer nodig dan een droge uitleg over voortplanting, gevolgd door tips om SOA’s of een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Wanneer leren we over genot, grenzen, je gevoelswereld, heldere communicatie en de vele andere mogelijkheden op het gebied van seksualiteit? Seksuele diversiteit is onderdeel van ons leven, en het is tijd dat we het er in alle volledigheid over hebben.

 

De afgelopen maanden verdiepten Mees en Anoek zich in de wondere wereld van seksualiteit in de breedste zin van het woord en verbreedden hun horizon. Om meer kennis en ervaring op te doen struinden ze weken het internet af naar nieuwe termen, bezochten ze een tantra festival en voerden ze eindeloos gesprekken over intimiteit met vrienden, familie en lichtelijk overrompelde voorbijgangers.

 

Aan de hand van persoonlijke verhalen nemen Anoek en Mees je mee in hun humoristische zoektocht naar seksuele diversiteit. Een positieve, eerlijke en intieme voorstelling die via verschillende invalshoeken licht schijnt op seksualiteit, wat zowel een informatief als helend effect heeft.

 

makers en spelers: Mees Walter en Anoek Oostermeijer | artistieke coach: Inez Derken en Lennart Monaster | dramaturgie: Moos van den Broek | producent: Stichting Cultuurbord | coproducent: Het Laagland, VIA ZUID en Podium Bloos