Festival 39Graden

39º Intensive

39º Intensive is een intensief maaktraject voor jongeren die hun eigen theatersignatuur verder willen ontwikkelen, onder leiding van een professionele maker. Vertrekkende vanuit de eigen stem en het eigen lichaam als bron, vertalen we in de workshops persoonlijke verhalen naar muzikale composities en sprekende beelden. We bouwen met elkaar aan eerlijke solo’s: eigenzinnige verklankingen van wat ons boeit, bezig houdt en inspireert. Bouwstenen: stem, lichaam, ruimte. muziek, taal, beweging. De Intensive wordt in 2019 begeleid door performer, zanger en componist Timo Tembuyser. 

 

Werkperiode: ma 23, di 24, za 28, zo 29, ma 30 dec 2019
Montageweekend: za 1 & zo 2 feb 2020
Presentatieweekend: za 8 & zo 9 feb 2020

Lijkt het jou te gek om hier aan deel te nemen en ben je alle hierboven genoemde data beschikbaar? Stuur je motivatiebrief dan vóór 15 december naar info@39graden.nl

Over Timo Tembuyser

 

 

Timo Tembuyser studeerde in juni 2019 af aan de performanceopleiding van Toneelacademie Maastricht (Institute of Performative Arts) en schoolde zich als zanger binnen de afdeling Muziektheater van het Rotterdam Conservatorium (Codarts University for the Arts). Voor zijn studies in Nederland studeerde Timo in België: hij rondde in 2014 de masteropleiding Architectuur en Stadsontwerp af aan de Universiteit Gent. In die academische scholing onderzocht hij voornamelijk in hoeverre het theatrale kader het publieke leven oplaadt, en hoe de specifieke ruimtelijkheid van een plek een theatrale gebeurtenis beïnvloedt die daar plaatsgrijpt. Het verlangen dat theoretische onderzoek in de praktijk te brengen leidde hem naar Nederland. Momenteel woont hij in Rotterdam, van waaruit hij leeft, werkt en onderzoekt in een landschap dat misschien wel het best als “muziektheaterarchitectuur” kan worden omschreven.