Festival 39Graden

39Graden Intensive

Thirza, Dylan en Zara
DatumTijdLocatie
zaterdag 8 februari21:00Theaterstudio 1
zondag 9 februari12:30Theaterstudio 1

Om de eigen signatuur van jonge talenten een extra impuls te geven introduceerden we vorig seizoen de 39Graden Intensive. Dit jaar selecteerden we Thirza, Dylan en Zara voor dit individuele makerstraject. Onder begeleiding van multitalent Timo Tembuyser werkten zij de afgelopen maanden aan een eigen solo. Ze staan te popelen om deze op zaterdag en zondag aan je te presenteren!  

Thirza de Koning
Vul maar in, dood gaan we toch (toneel)
Doe jij weleens iets, puur omdat je weet dat het einde nadert? Leef jij iedere dag alsof het de laatste dag is? Vul maar in, dood gaan we toch is de ongezouten mening van een meisje die veel liever over simpele dingen na had gedacht.

Zara Nijzink-Laurie
Geef mij een titel (toneel)
Als kind ligt de hele wereld nog aan je voeten. Maar wat blijft er over als je roze brilletje wordt weggenomen? En wat doe je met wat er dan niet meer geldt? Geef mij een titel is een ode aan alles wat je achterlaat.

Dylan Richards
Ruins (toneel)
Iedereen heeft wel iets waar hij of zij aan gehecht is. Een bepaalde knuffel, een dierbaar persoon of een mooi muzieknummer. In Ruins laat Dylan Richards de stad zien waar hij aan gehecht is, en hoe dit hem beïnvloed heeft.