Onze community

Leuk! Je wil deel uitmaken van de 39Graden community. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

Zodra je je inschrijft voor de community kan je zien welke projecten, workshops en masterclasses er dat jaar plaatsvinden. Ook kan je contact leggen met de andere community leden én krijg je gratis toegang tot het 39Graden festival op 13 en 14 mei!

Wil je je inschrijven voor één of meerdere van de activiteiten die we organiseren? Dan heb je een premium account nodig. Dit kost €10 per jaar, maar voor dat bedrag mag je ook aan álles meedoen. We hebben ervoor gekozen om een klein bedrag per jaar te vragen, om alle activiteiten toegankelijk te maken voor onze community leden, zonder voor specifieke activiteiten een hoger bedrag te vragen.

Activiteiten

Elk jaar bieden we verschillende activiteiten aan waar je je voor kan aanmelden. Waar je je voor aanmeldt is helemaal jouw keuze. Wel hebben we voor sommige activiteiten een selectie ronde, omdat we maar een beperkt aantal plekken hebben. Dit staat dan aangegeven onder projecten, waar je ook de uitgebreide uitleg per activiteit kan vinden.

Ons doel met deze activiteiten is om jouw kunst naar een hoger niveau te tillen en om je kennis te laten maken met andere creatieve jongeren.

Elk jaar sluiten we het seizoen af met het 39Graden Festival. Dit is jouw moment om de wereld te laten zien waar je het hele jaar naartoe hebt gewerkt.

LET OP: Op dinsdagavond 4 oktober om 19:00 vindt er een spelavond plaats, waarop we kennis en een selectie gaan maken voor club 39’.

Dit is een traject dat bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat een groep van ongeveer 10-15 communityleden aan de slag om, begeleid door twee regisseurs, een voorstelling te maken en uiteindelijk te spelen voor publiek. In het tweede deel gaat deze groep zelf aan de slag om alleen (of in duo’s/groepjes) iets op de planken te zetten van ongeveer 10 minuten, om dit op het festival te kunnen laten zien. Club 39 komt iedere dinsdagavond van oktober 2022 t/m april 2023 bij elkaar.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar vivianfranken@podiumbloos.nl