Festival 39Graden

39Graden talenten op LA Breda

Geef je over aan het onbekende! In een caravan, loods, voormalige bus en andere bijzondere hoeken van het creatieve STEK zal menig jong talent je verrast doen staan. Theater, dans, circus en muziek: gegarandeerd dat je na het zien van deze mini performances barst van de energie.

Met o.a. Floor Langen (theater, winnares Gouden Thermometer 2018), Claire Vrijenhoek & Ankie de Wolff (theater), Elise Reiniers (dans, Element Strong), Rik Verschueren (breakdance/modern) en Verse Jappe (rap, Kunstbende). 

Het festival LA Breda vindt plaats op en rond het industriële terrein KlaversJansen in de Belcrum. Op 29, 30 juni en 1 juli staat het terrein in het teken van live art. Drie dagen lang levende kunst met muziek, theater, dans, film, exposities en installaties van een nieuwe generatie kunstenaars. Kijk, proef, ruik en dwaal moor het gebied waar de laatste jaren een sprankelend creatief cluster is ontstaan. De bezoeker staat centraal, jong en oud. Wie durft kan soms zelfs meedoen.

LA Breda vindt plaats in loodsen, lege ruimtes en ateliers. Het terrein bevindt zich op loopafstand van Centraal Station Breda. Op zondag 1 juli legt het programma van LA Breda een accent op de allerjongste bezoekers.