Festival 39Graden
11 februari, 2019

Verslag Festival 39Graden 2019 in BN de Stem

Op maandag 11 februari stond er een leuk verslag van Festival 39Graden 2019 in BN de Stem!

Lees meer
10 februari, 2019

Tommy Heeffer en Rowan van den Boomen winnaars Gouden Thermometer 2019

Tijdens de finale van Festival 39Graden 2019, op zondagavond, werd zoals elk jaar De Gouden Thermometer uitgereikt; een stimuleringsprijs voor jong talent. Dit jaar ging de prijs naar Tommy Heeffer en Rowan van den Boomen met de dansvoorstelling..

Lees meer
06 februari, 2019

Festival 39Graden in het Stadsblad

Op 6 februari stond er een paginagroot artikel over Festival 39Graden in het Stadsblad!

Lees meer

39Graden talenten op LA Breda

Geef je over aan het onbekende! In een caravan, loods, voormalige bus en andere bijzondere hoeken van het creatieve STEK zal menig jong talent je verrast doen staan. Theater, dans, circus en muziek: gegarandeerd dat je na het zien van deze mini..

Lees meer

Maak kennis met Ivar

Hola! Mijn naam is Ivar. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met circus en dit is nu een stijl van leven voor me geworden. Dit jaar begin ik met de opleiding Codarts Circus Arts in Rotterdam. Ik maak zelf acts met een bal waarop ik acrobatische..

Lees meer

39Graden bezoekt Circusstad Festival in Rotterdam

Het Circusstad Festival wordt ieder jaar weer mooier, gezelliger en breder qua publiek. Van ongelooflijk mooie voorstellingen waarbij het niveau onvoorstelbaar is, tot aan het zelf uitproberen van circus als je dat nog nooit hebt gedaan. Ook mogen..

Lees meer

39Graden daagt jong (theater)talent uit!

WE DARE YOU!

Maak, produceer, schrijf of regisseer je zelf en ben je tussen de 15 en 21 jaar oud? Meld je dan aan en wie weet speel jij jouw voorstelling tijdens Festival 39Graden 2019. Er is rumte voor dans, theater, maar ook voor muziek, film, literatuur en..

Lees meer

Floor Langen winnares Gouden Thermometer 2018

Op de zondagavond van Festival 39Graden wordt de Gouden Thermometer uitgereikt; een stimuleringsprijs voor jong talent. Floor Langen uit Breda is de winnares van deze stimuleringsprijs met haar voorstelling  Alles.  Floor wint een productiebudget..

Lees meer