39° Urban

Data

Repetities:
6 december ’21 – 13:00 tot 17:00
18 december ’21 – 11:00 tot 17:00
11 januari ’21 – 11:00 tot 17:00

Opvoeringen:
Exacte data volgen later.

Leeftijd

15 t/m 21 jaar

Kosten

Gratis

Aanmeldprocedure

Meld je aan via de ‘mijn account’ pagina.

Hoe ziet het URBAN traject eruit?

Na het ontvangen van jouw aanmelding nemen we je mee in onze selectie. Hierover ontvang je een bericht.

Na de selectie ga je een aantal dagen intensief aan de slag met onze urban coach, Roy Overdijk. Samen met Roy en de andere dansers werk je aan een strakke performance. Voor dit project zijn er, naast een performance op 39Graden Festival 2022, ook voorstellingsmomenten op verschillende plekken langs de haven van Breda – de Urban Route.

 

Roy Overdijk – The Ruggeds

Roy Overdijk, geboren en getogen in Eindhoven, startte met dansen door zijn familie. Hun manier van feest vieren en de altijd aanwezige muziek bij hem thuis maakte dat hij er niet onderuit kon. Een combinatie van dans en vriendschap zorgde voor het oprichten van danscollectief ‘The Ruggeds’.

‘The Ruggeds’ staan bekend om hun creativiteit en stijl. Je kent ze misschien wel van een van hun theatervoorstellingen of als onderdeel van een expositie op Eindhoven Airport, hun internationale ‘Between Us’-tour of hun performances of Lowlands. 39Graden-coach Roy is de meest flexibele van de crew. Letterlijk, doordat hij het soepelst kan bewegen – figuurlijk omdat hij een creatieve geest heeft en met veel nieuwe vormen binnen dans komt.

Wil je meer informatie over Roy en ‘The Ruggeds’? Klik hier!

 

Foto: Jeroen Koevoets, 39Graden Festival 2020