39° RESET

39Graden RESET is een presentatiemoment voor onze communityleden. Je kunt jezelf, je duo of groep aanmelden en ontvangt, na een selectie, een presentatieplaats. Ben je geselecteerd? Dan kun je coaching ontvangen van professionals uit je discipline.

39Graden RESET 2022 vindt plaats op 6 – 7 – 8 mei 2022.

Ben je ready om je act verder te professionaliseren? Meld je dan direct aan via onderstaande button!

Aanmelden is mogelijk tot 1 maart 2022. Vervolgens volgt een korte en simpele selectie. Na de selectie ontvang je een bericht vanuit de organisatie.

39Graden RESET, voorheen het festival

Voordat COVID-19 en alle bijbehorende maatregelen ons troffen, bezochten jaarlijks honderden bezoekers het 39Graden Festival. Verdeeld over drie dagen bezochten zij presentaties in diverse disciplines. Naast alle individuele presentaties omlijnden we het festival met presentaties van de 39Graden Urban route. Sumerschool, Winterschool  en de 39Graden Intensive.

Vanwege alle beperkingen zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Zo ontstond in 2021 de 39Graden Kick-Off, een kleinere, maar knussere versie van het 39Graden Festival. Ook in 2022 zetten we alles op alles om diverse presentatiemomenten te creëren voor onze communityleden. Dit keer onder de naam: 39Graden RESET.

Trailer 2021-2022

Tijdens de coronaperiode heeft 39Graden zo goed als stil gelegen. Na alle tegenslagen en vele annuleringen besloten we om feestelijk weer van start te gaan met een heuse Kick-Off in augustus 2021! Bekijk onze trailer van deze Kick-Off hierboven. 

de Gouden Thermometer

Is 39Graden RESET het perfecte podium voor je, je duo of groep? En wil je jouw act verder professioneleren? Meld je dan gratis aan voor 39Graden RESET 2022 via je account!