39Graden

Coaches

Hieronder vind je een aantal coaches van 39Graden. Naar welke coach ben je op zoek?

 

 

Anoek Oostermeijer (1995) studeerde in 2019 af aan de regieopleiding van de Toneelacademie in Maastricht. Balancerend op de grens tussen fictie en werkelijkheid verweeft ze theater met beeldende kunst en het leven van alledag. Samen met Mees Walter creëert ze voorstellingen over gender en seksuele diversiteit. In haar beeldende werk onderzoekt Anoek de wisselwerking tussen een interne en externe wereld. Vaak zijn haar installaties verkleiningen van de werkelijkheid vertaald in poëtische, filosofische en humoristische fragmenten. 

 

Meer informatie over Anoek? Klik hier!

 

 

 

 

Mees Walter (Zundert, 1997) studeerde in 2019 af aan de Toneelacademie Maastricht (afdeling performance). Hij werkt als theatermaker, beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en acteur. Hij werkt o.a. met Het Laagland (Sittart) en Podium Bloos.

 

Meer informatie over Mees? Klik hier!

 

 

 

 

 

Annemijn Rijk (Breda 1993) studeerde aan de Fontys Danceacademy. Met het lichaam als basis en referentiepunt voor wat ons bindt, is dans voor haar het optimale medium voor communicatie. Annemijns werk is zowel fysiek als theatraal. Haar afstudeervoorstelling 'Milk & Honey' werd genomineerd voor de ITS Krisztina de Chatel Award en de Boulevard Entreeprijs. Daarna volgde de solo 'L.A.M.' en 'Lullaby', een duet samen met Piet van Dycke. Annemijn creëert ook werk choreografieën voor instellingen als De Stilte en, de vooropleidingen dans in Arnhem en Tilburg. Ze werkt met Makershuis Tilburg Chassé Ttheater in Breda, o.a. aan haar interdisciplinaire cyclus Body of Art. 

 

 

 

 

 

Roy Overdijk is geboren en getogen in Eindhoven. Roy komt uit een levendig nest, tijdens feestelijke gelegenheden was er altijd muziek en dans. Hij sloot zich aan bij een dansgroep, vond vrienden en liet er veel voor wijken. Zo ontstonden ‘The Ruggeds’.

 

‘The Ruggeds’ zijn veelzijdig. Misschien zag je al een dansvoorstelling van hen? Ze waren onderdeel van een grote expositie op Eindhoven Airport en creëren ook filmpjes. Roy is de meest flexibele van de crew; hij kan zijn lichaam op unieke wijze bewegen en is gefascineerd door de vele nieuwe vormen binnen dans en theater.

 

Wil je meer informatie over Roy en ‘The Ruggeds’? Klik hier!

 

 

 

 

 

Tom Heintz werd 28 jaar geleden geboren in Hendrik Ido Ambacht. Afgelopen jaar studeerde hij af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Momenteel volgt Tom een Master scenografie in Utrecht. Voorafgaand zijn opleiding was hij 3 jaar lag redactielid van 39Graden. Des te leuker om weer terug te zijn en de jonge talenten van het festival te coachen. Als theatermaker probeert Tom grip te krijgen op de absurditeiten van onze wereld. Dat doet hij middels voorstellingen, interventies en theatrale installaties.

 

Meer informatie over Tom? Klik hier!