39Graden

Foto: Tom de Witte, gemaakt tijdens Festival Breek-'n-Been 2019

39Graden Urban

Ben je tussen de 14 en 21 jaar? Ben je enthousiast om een act of performance te ontwikkelen? En ben jij volledig weg van urban skills? Join 39°!

 

39Graden geeft je de ruimte om te experimenteren, te onderzoeken en om te schitteren. Onder begeleiding van onze Urban coach, Roy Overdijk van ‘The Ruggeds’, ga je een spectaculair avontuur aan. Zet een creatief maakproces volledig naar jouw eigen hand met als einddoel: het grootse podium van 39°2021!

 

Mailadres: 39gradenfestival@gmail.com

 

Hoe ziet het URBAN traject eruit?

Na de selectie ga je een aantal dagen intensief aan de slag met onze urban coach, Roy Overdijk. Samen met Roy en de andere deelnemers werk je aan een strakke performance. Deze performance toon je op het podium van 39Graden!

 

 

Roy Overdijk – The Ruggeds

Roy Overdijk is geboren en getogen in Eindhoven. Roy komt uit een levendig nest, tijdens feestelijke gelegenheden was er altijd muziek en dans. Hij sloot zich aan bij een dansgroep, vond vrienden en liet er veel voor wijken. Zo ontstonden ‘The Ruggeds’.

 

‘The Ruggeds’ zijn veelzijdig. Misschien zag je al een dansvoorstelling van hen? Ze waren onderdeel van een grote expositie op Eindhoven Airport en creëren ook vele videoclips. Roy is de meest flexibele van de crew; hij kan zijn lichaam op unieke wijze bewegen en is gefascineerd door de vele nieuwe vormen binnen dans en theater.

 

Wil je meer informatie over Roy en ‘The Ruggeds’? Klik hier!