39Graden

39º Intensive 2020-2021

39º Intensive is een maaktraject voor jongeren die hun eigen theatersignatuur verder willen ontwikkelen. Ze worden hierin begeleid door een professional, Mees Walter.

Vertrekkende vanuit stem, lichaam, ruimte, muziek, taal en beweging zetten we persoonlijke verhalen om in muzikale composities en sprekende beelden. Zo bouwen we met elkaar aan eerlijke solo’s en vertalen we wat ons boeit, bezig houdt en inspireert. Het eindresultaat van de solo die je in deze workshop ontwikkelt toon je aan het publiek tijdens Festival 39º.

Mees Walter (Zundert, 1997) studeerde in 2019 af aan de Toneelacademie Maastricht (afdeling performance). Hij is werkzaam als theatermaker, beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en acteur. Hij werkt o.a. met Het Laagland (Sittart) en Podium Bloos. Voor meer informatie en werk kun je kijken op www.meeswalter.nl

 

 

 

 

De focus van deze Intensive ligt op interdiciplinair denken en het opzoeken van grenzen binnen theater. Heb je naast theater dus ook een passie voor muziek, beeldende kunst, film, dans of literatuur, dan is deze Intensive écht iets voor jou. Aanmelden voor de intenive is tijdelijk niet mogelijk. Repetitie- en uitvoeringsdata zijn nog niet bekend, vanwege de huidige coronamaatregelen.


Foto: Jeroen Koevoets / Op de foto: Thirza de Koning - Vul maar in, dood gaan we toch