39Graden

Foto: Koektrommel Studio, gemaakt tijdens het 39Graden festival 2020

39° Winterschool

Ieder jaar organiseert 39Graden een bootcamp in een bepaalde discipline tijdens 39° Winterschool. In dit 39Graden LAB creëer je deze Winterschool samen met andere leeftijdsgenoten een eigen voorstelling, onder begeleiding van regisseur en schrijver Jorg van den Kieboom en Anna Verkouteren Jansen, eveneens regisseur. Vanwege verschuivingen door Covid-19 valt de Winterschool in de zomer, met als afsluiting 39Graden Kick-off.


Aanmelden kan via info@39graden.nl. Vermeld bij je aanmelding duidelijk je naam en leeftijd.Voorstelling: MELANCHOLIA MEGALOMANIA

"Ik herinner me het eerste moment waar ik hoopte dat uiteindelijk alles mee zou vallen"

 

Ongemak is een resultaat, geen doel op zich. We focussen ons op de buitenstaander, het gevoel een buitenstaander te zijn. Diegene die langs de zijlijn zit en observeert. Degene die uitkijkt vanaf de tribune op de dansende stelletjes op het schoolfeest. Degene die met een grote vinger van schuim de sporters en cheerleaders hoort aan te moedigen. We zoomen in op de ervaring van de outsider.

 

Leuk extraatje!
Deelnemers van de 39° Winterschool profiteren automatisch van alle andere ontwikkelingsmogelijkheden van 39Graden. We nodigen je regelmatig uit voor voorstellingen en bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan masterclasses van professionals uit het veld.

 

Praktische informatie
Leeftijd: 15 t/m 21 jaar
22 tot 29 augustus 2021 (aansluitende voorstelling op 39Graden Kick-off!)
Kosten: 250,-