Festival 39Graden

Wat te verwachten als deelnemer?

Supertof dat je deelneemt of wilt deelnemen aan ons festival! 39Graden biedt je als deelnemer veel meer dan alleen een podium tijdens 7, 8, 9 februari 2020. Je wordt in de aanloop naar het festival begeleid door jonge professionals uit het veld, ontmoet andere talentvolle vrienden, bezoekt samen voorstellingen en profiteert van vele andere ontwikkelingsmogelijkheden. Hieronder lees je meer informatie over wat je voorafgaand aan het festival kunt verwachten wanneer je geselecteerd wordt.

 

Coachingstrajecten  

Artistieke begeleiding
Loop je vast in het creatieproces of heb je het idee dat je ergens in het proces wat extra hulp kunt gebruiken? Het is als deelnemer mogelijk om 1 op 1 coaching te vragen van een jonge professional. We werken met bevlogen, net afgestudeerde professionals die midden in het werkveld staan. Speciaal voor jou gaan we opzoek naar een geschikte coach. Je maakt zelf afspraken met jouw coach wanneer en waar jullie elkaar ontmoeten.

 

Afgelopen jaar werkten we o.a. met: 
- Florian Myjer 
- Mees Walter & Anoek Oostermeijer
- Eva van Pelt
- Annemijn Rijk

 

Masterclasses
We werken graag samen met professionals verbonden aan gevestigde gezelschappen. In groepsverband zoom je onder leiding van hen in op specifieke skills of technieken. Deze artistieke impuls kun je vervolgens weer gebruiken als inspiratie voor jouw eigen creatie. 

 

Afgelopen jaren werkten we o.a. met:
- Annette Embregts (recensente de Volkskrant)
- Andrea Breuer vanuit Panama Pictures

 

Voorstellingsbezoeken 

Voorafgaand aan het festival
Samen met andere deelnemers van het festival bezoek je een voorstelling van jonge makers in het Chassé Theater. Een mooie kans om inspiratie op te doen en tegelijkertijd mede artiesten te ontmoeten! Indien mogelijk wordt er ook een nagesprek georganiseerd. 

Tijdens het festival
Als deelnemer ben je tijdens het festival meer dan welkom alle dagen van het festival (gratis) te bezoeken. Je kunt zo alle voorstellingen van mede deelnemers bekijken. Op de dagen dat je speelt ontvang je lunch of avondeten. Op vrijdag- en zaterdagavond programmeren we daarnaast twee hele toffe professionele voorstellingen. Op zaterdag sluiten we af met een vet feestje!