Festival 39Graden

Festival 39Graden is een initiatief van Podium Bloos. Het festival wordt voor een groot deel georganiseerd door een jongerenredactie. Deze redactie bestaat uit een aantal jongeren in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar die meer willen leren over het organiseren van een festival, gek zijn van theater/dans/circus en kunst en cultuur in het algemeen.

Hieronder stellen de redactieleden zich voor. 

Bente Janssen   

                                                                               

Hee! Ik ben Bente Janssen. Ik ben 15 jaar en speel al een aantal jaar theater (onder andere bij Ctrl-f van Podium Bloos). Ik organiseer dit jaar voor het eerst Festival 39Graden. Theater, dans, muziek, kunst en allerlei andere creatieve dingen vind ik erg interessant en leuk om me mee bezig te houden! Ik heb erg veel zin om andere jongeren te leren kennen en hun de mogelijkheid te geven om op een podium te staan en te laten zien wat ze allemaal kunnen!


Claire Vrijenhoek

Ik ben Claire Vrijenhoek. Ik ben zestien jaar en dit is mijn tweede jaar in de organisatie. Ik zit in Havo 5 en in de weekenden neem ik deel aan de theatervooropleiding OOST in Arnhem. Bij Festival 39Graden ben ik organisatielid, omdat ik zoveel mogelijk bij kunst en theater betrokken wil zijn en andere leeftijdsgenoten ook de mogelijkheden van het festival wil aanreiken.


Ivar van Woenzel 

Hola! Mijn naam is Ivar. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met circus en dit is nu een stijl van leven voor me geworden. Dit jaar begin ik met de opleiding Codarts Circus Arts in Rotterdam. Ik maak zelf acts met een bal waarop ik acrobatische trucs laat zien en jongleer. Ik hou heel erg van het creatieve proces dat aan een voorstelling vooraf gaat en dingen zien die je nog nooit hebt gezien, of misschien niet eens zou kunnen bedenken. Ik ben hier als artiest veel mee bezig, maar ben er ook naar opzoek als ik naar een voorstelling kijk. Je kan tenslotte van elke voorstelling wat leren.


Esmee Lens

 

Hi! Ik ben Esmee Lens. Ik ben achttien jaar en dit jaar is mijn eerste jaar als organisatielid van Festival 39Graden. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding Evenementen/ ondernemerschap. Ik vind het super leuk om dit jaar het festival te organiseren met de andere organisatieleden, omdat ik evenementen organiseren super leuk vind en ik vind het leuk om bezig te zijn met jongeren die volop bezig zijn met hun passie, zoals, muziek, dans, theater en andere disciplines! Het is voor heel veel jongeren een grote en mooie kans om op een podium te staan voor een breed publiek. Ik ben blij dat wij als organisatie deze jongeren die kans kunnen bieden.

 

Organisatie vanuit Podium Bloos: 

Jens Akkermans (Projectleider) 

Moos van den Broek (Creative Producer)                

Bas Rozenberg (Productie)

Jim van den Bliek (Productie Assistent)

Susanne Vergouwen (Marketing en Communicatie) 


VormgevingYURR Studio
Fotografie campagne 2019Loet Koreman
Trailer & aftermovie 2019: Rein Peeters
Website: 100.nl